lördag 14 april 2012

Isa

Klockan nio imorse klädde jag och Isa på oss och gick ut och åkte lite bob. Måste passa på att åka så mycket som möjligt nu medan snön är kvar. Efter cirka tjugo minuter kom nyvakna Samme och hundarna ut så vi åkte lite mera Bob :) Sen blev de mellis på inglasningen samtidigt som de städades. Även Isas lunch intogs på inglasningen. Nu har lillan somnat och även vi har fått oss lite mat i magen,. Nä ingen rast och ingen ro, tvätten väntar!
Trevlig lördag!

4 kommentarer:

  1. Vilja & Isa har likadana bobar! :D Vilja har dock inte hunnit prova sin än (hon fick den i 1-års present av sin ena farbror), måste se om vi hittar nån lämplig snöplätt imorgon så hon hinner prova den åtminstone en gång i år :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Isa fick också sin i ettårs present. Vi har hunnit prova den några gånger, men kan väl inte säga att den hunnit bli så välanvänd än :)
      För Isa är de lite svårt att hålla i sig, men de går :)

      Radera
    2. Ahaa :) Vi har också hunnit prova den nu och ja, det märks att den inte är gjord för så pass små barn för det var lite problem med att hålla i sig här med ;) Vilja tyckte det var roligare att promenera :)

      Radera
  2. En riktig cool tjej, så bra att hon kör Ski-doo! :)

    SvaraRadera